Geslaagd koeschilderfestijn 2013

Geslaagd koeschilderfestijn in Sint Hubert         

 
Dinsdag, 21 Mei 2013
 
   De koeien kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen en werden vastgelegd op het doek. Vele kinderen en volwassenen maakten een prachtig graffiti werk onder bezielende leiding van Pieter Poorts.

Op het volle boerenterras, vooral op zondag met het mooie weer,  was het gezellig buurten met de boer of andere gasten waarbij de pannenkoeken, gebakken door het team van groepsaccomodatie en boerderijcamping Het Wisbroek, en de soep goed smaakten.   Twee leuke toiletdames vermaakten de gasten bij de toiletwagen en vingen zo nog wat centen voor het goede doel.  
Al met al een geslaagde dag waarbij de burgers kennis konden maken met de melkveehouderij,  zich creatief uit konden leven en een goede opbrengst voor BIG Challenge, veehouderij tegen kanker.  Een steun in de rug voor Frans de Kort en Tim van Loon om zich de laatste weken voor te bereiden op het fietsen van de Alpe d’HuZes en Angelique en Monique van Loon voor de Alpe d’HuZus.
Wilt u ook eens een (kinder)feestje, excursie of Koeschilderen op de boerderij? Neem dan contact op met Sonja van  Vermeulen melkvee en educatie (06-51 71 43 96).
Foto’s graffiti en rondje platteland
 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: