Administratie

De jaargegevens van 2004 moeten op een rijtje….(zucht) best leuk werk, niks mis mee. Warm, droog, schoon, volop koffie…..maar ja, het is wel een heel jaar. En zoals gewoonlijk is er, ofschoon ik per kwartaal alles bijwerk, toch nog het een en ander blijven liggen. Dus, hup aan de gang met de neus in de papieren.

Vanmorgen ging het vlot. Er waren 2 kinders hier om te spelen, met die ene van ons erbij dus 3. En spelen, dat hebben ze gedaan. Pannekoek gebakken van duplo blokken, paard gereden met het ridder-kasteel, en natuurlijk leker buiten gespeeld. Het was tenslotte droog en de zon scheen. Hup op het klimrek, uit de zandbak alle potjes en bakjes met water halen en die op het klimrek van bovenaf leeg gieten. En dan via de glijbaan omlaag. Dus: alledrie natte broekspijpen, koude handen en reuze lol. (en de mamas weer een machine was)

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: