Januari 2007

Het nieuwe jaar begint met het veroorzaken van enige turbulentie in de commissie SoBes: de boerin spreekt in als voorzitter van de harmonie ; http://www.mill-sinthubert.nl/audiodocs/Cv20070109_SaBes/070109CieSaBes_005.mp3 reserveer hiervoor wel enige tijd voor het laden, en voor het luisteren 45 minuten… En nu maar hopen op het gezonde verstand van de commissieleden. 25 Januari is de commissievergadering.
 
maar op de boerderij is gelukkig wat minder comotie…tenminste niet meer dan anders.
 
En de storm? In vergelijking met onze buurman zijn wij er nog goed vanaf gekomen. Alleen wat pannen van het dak, waarvan er een weer door het raam naar binnen was gekomen, de licht/ventilatiekoepel van de ligboxenstal is helemaal verdwenen; slechts de bevestigingsbeugels zitten nog op het dak. Enkele dak-pannen van de schuur zijn op en door de golfplaten heen gevallen. De roofmate platen die aan de binnenzijde tegen het dak aanzitten in de ligboxstal lagen gescheurd en versnipperd over voergang, roosters en ligboxen. Dat en de honderden stukken/stukjes lichtkoepel de kapotte dakpannen her en der…met kruiwagen en bezems zijn we de hele dag met 4 man in de weer geweest. En nu maar wachten op de aannemer (die heeft 84 briefjes liggen en wij zijn no. ?)
 
 
 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: