Ja! Poten maar!

Vandaag zijn de aardappels de grond in gegaan. De kieper met de poters hebben we gisteravond al geladen en op het erf klaargezet, en vandaag zijn ze netjes over 5 ha. verdeeld de grond in gegaan. Nu maar hopen dat het boven de 10 graden blijft overdag, dan groeit het wel!
 
Onze koeien lopen (nog) binnen, maar als het overdag meer dan 10 graden blijft, zal dat niet lang meer duren. De afrastering moet nog voor een gedeelte worden gecontroleerd, en als het gras dan nog even door wil groeien duurt het niet lang meer voor de dames hun eerste weidegang van dit jaar zullen maken.
 
In de jongveestal is de deur vervangen en de muur gerepareerd (stuurfoutje,van een containerchauffeur) en de nieuwe deuren zitten alweer in de verf. (dat heb ik wél gedaan)
 
En het jubileumweekend van "Ons Genoegen" is ook weer achter de rug. Op www.sthubert.nu staan de foto’s. Het was een geweldig feest!
 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: