De tuin

Mooi weer! De plaatsen waar ik dagelijks langsloop, moeten natuurlijk ook worden opgevrolijkt! Daarom staan er viooltjes bij de kalverenstal. Aan de voet van de passiebloem. Maar veel passie zit er nu niet in. Dan moet het eerst flink zomer worden.

En de oude emaille pan, bij de ingang van de schuur, daar staan ook plantjes in Ik weet niet precies welk merk, maar dat is goed spul. Ook al vriest het 10 graden, of staat het een week lang vol met water, of juist zonder water. Het blijft groen.

En een wilg, die groeit elk jaar opnieuw flink. Zelfs als hij (?) zo kort wordt afgezaagd, het wordt elke zomer toch weer een mooie bos. De klimop vond een naakte stam maar niets en hult deze in een groene sluier…

Er is al 2700 keer op onze boerderijsite gekeken….Gezellig, zoveel virtuele visite. En dat zonder koffie en koek. Hoe bestaat het. Liggen we op het platteland plotseling aan een digitale snelweg.

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: