Het kwam uit de lucht en schreef in het gastenboek….

En het was geen vliegtuig. Oh ja, het had champagne aan boord. Het was Frans! Eerst met een groot lieveheersbeest en toen met een andere balon!  Als ik de foto’s bekijk verlang ik naar het geweldige zomerweer wat we toen hadden….

Als ballonvaarders onderweg zijn is het meestal mooi weer. Maar de tweede kaar dat Frans bij ons in -echt waar- dezelfde wei landde was het vanwege een drijgende bui. Maar het grote Gemertse balonnenfestival kon natuurlijk niet doorgaan als alle ballonnen aan de grond bleven….en zo zagen wij Frans weer.

Onze boerderij ligt ten noordoosten van een groot bosgebied, en ten noordoorsten van ons ligt de bebouwing van St.Hubert. Bij mooi weer waait er vaak een zuid-westenwind. Dus voor veel (niet alle) balonvaarders een mooie gelegenheid om te landen. Savonds zijn onze koeien meestal binnen, die hebben er geen last van. En die ballonvaarders zoeken wel een mooie, pas gemaaide-en-nog-niet-bemeste wei uit. Frans tenminste wel. Zo houd hij de boer en zijn passagiers te vriend.

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: