Excursie op de boerderij

Hallo!

Van harte welkom! Wij wonen in Noord Brabant, in de gemeente Mill en St.Hubert. Wij zorgen voor 80 melkkoeien, en voor de kalfjes, pinken en vaarzen……. Die koeien lopen zodra het gras gaat groeien buiten in de wei. In de zomer maaien we gras en bewaren dat afgedekt met plastik en een laag zand, zodat we in de winter de koeien dat "ïngekuilde"gras kunnen voeren. Voor het werk op het land gebruiken we een tractor. En voor het voeren gebruiken we een shovel en een voermengwagen.

In de voorjaar- lente- en zomervakantie kunt u met uw gezin/familie  bij ons op de boerderij komen kijken. (min. 20 personen)

Wil je eens bij ons komen kijken? Een koe proberen te aaien, kalfjes voeren en proeven hoe rijstepap, cake en chocomel met echte koemelk smaakt? Mail naar fam . vermeulen @ zonnet. nl (even de spatie’s weghalen)

De rondleiding begint om half 11 tot ongeveer 12 uur. incl koffie/thee/ranja met wat lekkers, gemaakt van echte zuivel uiteraard. Warme chocomel, cake of taart met echte boter, rijste- of een andere pap, net wat de pot schaft. Volwassenen 5 euro p.p. kinderen (van 3 jaar tot 16) 2 euro

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: