Familie Reunie

De leukste reunie van het land (zeiden ze). Met alle ooms, tantes, neven(jes) en nichtjes op de boerderij koffie drinken, zelf ranja tappen, BBQ en een speurtocht door het spannende bos. We hebben zelfs herten gezien! Maar ook kikkervisjes en heeeeel veel grote rode bosmieren.
 
En natuurlijk een rondleiding op de boerderij, een zogenaamde Farm-Tour. Kalfjes kijken, koeien aaien, en, ja, ook mee gemolken. (maar niet meer als 8 hulp-boeren tegelijk aub) Het ging natuurlijk een stuk sneller!
 
En toen hup de auto in en naar huis vóór de onweer- en hoosbui. Want dat was het wel.  Snel heb ik alle borden, glazen en kopjes buiten gezet en ja hoor: de hele afwas door moeder natuur gedaan.
 
En…de aardappels weer voldoende water gehad voor een week.
 
De musical van groep 8, BRAND, die hebben we de afgelopen week ook bezocht. Natuurlijk vanwege onze eigen brandweermannetje (glim, trots). Foto’s: klik op de link in het rijtje linksboven.  Je kon wel zien wie van de kids ervaring hab met het aantrekken van een overal en laarzen.
 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: