Lekke band………….

Vanmorgen was ik vrolijk op weg met de kruiwagen naar de maiskuil, om de dagelijkse portie verse mais voor de jongste kalveren te halen. Met de maisriek (die heeft veel meer en  dicht opelkaar staande tanden tanden dan de gewone riek) in de bak. Het was lekker weer.

De dag was bijzonder goed begonnen met het muzikaal begeleiden van de jeugd van de basisschool. Die gingen om 8.30 in optocht op pad om de jeugd prins en prinses thuis op te halen. Inderdaad, om 8.30 dus al met de trom door het dorp heen (en de rest van Engsele ook!)

De lekke band dus. De kruiwagen-nog steeds vrolijk- vol met mais geschept en toen richting kalveren. Dat ging steeds moeilijker. Inderdaad, lekke band dus. Dan gaat zoon kruiwagen steeds zwaarder…..Maar het is toch gelukt hoor. Beetje fitness kan geen kwaad.

Het is nu bijna 5 uur. De kruiwagen staat op kop, met lekke band. Nog steeds geen kabouters langs geweest. Nieuws volgt…..

 

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: