3680 kilo meel (veel gasten?)

Hallo! Vandaag hebben we de silo’s weer vol laten doen, met de juiste broksoorten. Mijn vorige internetbestelling had niet helemaal het gewenste resultaat, vanwege een intern communicatief misverstand (klinkt wat netter als dat het was).

En een grote voorraad meel dus, om cake en boterkoek te bakken. Melk hebben we in de tank en de roomboter maken we wellicht zelf.Iik zoek nog wel een vrijwilliger om te karnen. Ik geloof 4 uur aan een stuk rustig blijven bewegen. Het recept heb ik nog niet helemaal helder. Balans pens stimulans. Dat is de naam van het meel. Iemand nog een plakje balans-pens-stimulans cake? Met tarwe, raapzaad, tarwegries, lupinen, erwten, lijnzaad. Supergezond hoor!

Voor de touristen en andere nieuwsgierige mensen die onze landingsbaan (zie luchtfoto) wel eens van dichtbij willen bekijken. En willen gebieten van een gezonde boterkoek of spannende cake. Helaas, de silo is over 3 weken al helemaal leeg. Maar de bulkauto brengt wel weer nieuwe bij de familie Vermeulen.

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse boerderij. Wil je ons bezoeken met je schoolklas: https://www.klasseboeren.nl/regio-land-van-cuijk/ Voor meer informatie over de zorgboerderij in oprichting: https://denoordhoef.nl

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: