Buurten bij de Boer(in)

Kom meehelpen op de boerderij, in de wei, met het naar huis halen van de koeien, voeren van de kalfjes, kijken bij het voeren en melken. In juli en augustus van di t/m za van 17:30-19:00.

De boerin en/of de boer leiden je rond en vertellen over het dagelijkse leven op een boerderij, de kalfjes en de 100 melkkoeien, de natuur rondom de boerderij, laten je voelen en ruiken aan het boer zijn in Nederland en beantwoorden alle vragen. Na de rondleiding is er voor iedereen een kopje koffie/thee/ranja.

Graag wel reserveren hiervoor, dat kan via het contactformulier onder aan de pagina of bel/app/sms 06-51714396.

-u ontvangt een bericht als de groep al vol is, of als voor u wél gereserveerd is.- max. 10 pers. Kosten 7,50€ pp,  tot 12 jaar 5€.

Voor de rondleiding krijg je laarzen van onze boerderij aan (en dat zit niet lekker met blote voeten, zorg zelf voor sokken). We houden van dieren, maar Honden -en andere huisdieren zijn Niet welkom.

Voor wandelwagens en rolstoelen deze kunnen wel in de schuur/erf/stal maar na een rondje over het koeienpad hebben ze wel een schoonmaakbeurtje nodig. (we hebben water en een veger). Mee ín de wei dat gaat niet. Daar zijn kruiwagens voor. 😉

kaartje noordelijke hoefseweg

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: