“buurten” met de Boer/in,  

Kom meehelpen op de boerderij, in de wei, met het naar huis halen van de koeien, voeren van de kalfjes, kijken bij het voeren en melken. Op di t/m za van 17:30-19:00

De boerin en/of de boer leiden je rond en vertellen over het dagelijkse leven op een boerderij, de kalfjes en de 100 melkkoeien, de natuur rondom de boerderij, laten je voelen en ruiken aan het boer zijn in Nederland en beantwoorden alle vragen. Na de rondleiding is er voor iedereen een kopje koffie/thee/ranja.

Graag reserveren hiervoor, dat kan via het contactformulier onder aan de pagina of bel/app/sms 06-51714396. -u ontvangt een bericht als de groep al vol is, en natuurlijk ook als er wel plek voor u wél gereserveerd is.- max. 10 pers. Kosten 7,50€pp,  tot 12 jaar 5€.

Voor de rondleiding krijg je laarzen van onze boerderij aan (en dat zit niet lekker met blote voeten, zorg zelf voor sokken). We houden van dieren, maar Honden -en andere huisdieren zijn Niet welkom.

Voor wandelwagens en rolstoelen deze kunnen wel in de schuur/erf/stal maar na een rondje over het koeienpad hebben ze wel een schoonmaakbeurtje nodig. (we hebben water en een veger). Mee ín de wei dat gaat niet. Daar zijn kruiwagens voor. 😉

Rondleidingen voor familie of vriend(inn)en groepen:

Wilt u met familie of groep komen horen, zien, ruiken en voelen hoe het er op onze boerderij aan toe gaat, dat kan ook overdag. Een rondleiding met uw eigen groep duurt ruim 1,5 uur en kost 75 euro voor 2 tot 10 personen, en 5 € pp voor de 11-tot 20 persoon (maximum)

Wilt u niet alleen een rondleiding maar ook een cursus Boer-Boerin:

Op dinsdag en zaterdagmiddag van 14:00-17:00. Kruiwagen race, kalveren en/of koeien voeren, werken met de riek en de bezem, tractorrijden, gelinten (=afrastering repareren) of een hok uitmesten….! Dit wordt uiteraard beloond met een authentiek certificaat en bijbehorende versnaperingen. Kosten 35€ volw/25€ tot 16 jaar -min. 4 personen/max.8

Melken:

Het is omwille van de rust in de melkstal niet mogelijk om met de hele groep tijdens het melken de melkstal te bezichtigen, dit kan wel met max. 2 personen. Buiten de melktijden om laten we u de melkstal graag zien en vertellen we hoe de koeien gemolken worden.

Meer informatie, aanmelden of een vrijblijvende offerte opvragen:

Gepubliceerd door Vermeulen Melkvee Sint Hubert

Brabantse bezoekboerderij, voor groepen en schoolklassen. Wil je ons bezoeken? Dat kan, de koffie staat klaar! Koeschilderen Live in de wei tussen de koeien.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: